Gå vinteren i møde med hjælp til snerydning

Når vinteren så småt er ved at indtræffe, trækker vi os indenfor for at slippe for det kolde vejr. Vi kender vist alle sammen godt én af vinterens største udfordringer, nemlig snerydning og saltning af fortovet udenfor ens ejendom. I en lang række boligforeninger går denne opgave på skift, og ofte resulterer det i, at det enten ikke gøres ordentligt eller at det gøres for sent, så uheldet er ude før der blev saltet eller ryddet sne. Heldigvis kan du hente hjælp hos os, og vi kender til vigtigheden af snerydning og saltning i århus i vinterhalvåret, så du kan altid regne med os. Vi bestræber os på at yde den bedste service hver eneste gang, og du betaler kun for det du skal betale for. Samtidig har vi et godt kendskab til reglerne indenfor snerydning, og vi garanterer dig, at vi altid overholder dem til punkt og prikke.

Hvilke regler er der indenfor snerydning?

Få os til at stå få vores snerydning og glatførebekæmpelse

Sneryd og saltning i Århus

Får du ikke ryddet sne eller saltet tilstrækkeligt, kan det i sidste ende koste dig dyrt. Nogle steder er det kommunens ansvar at rydde fortovet eller andre gangarealer, men ikke når det handler om privatejede ejendomme. Ligger din ejendom ud til en offentlig vej, så har du pligt til at rydde for sne samt salte på de arealer, der er til for de gående. Det omfatter de første 10 meter fra ejendommens skel, og er der inden for disse meter et andet areal beregnet til andre kørende end dem, der bor i ejendommen, har grundejeren kun pligt til at rydde mellem ejendom og dette areal. Der skal altid ryddes så hurtigt som overhovedet muligt, og sneen skal for så vidt muligt fjernes fra cykelsti, busstoppesteder og fodgængerovergange, så her kan du ikke smide det overskydende sne hen.

Vi kan hjælpe dig med din snerydning

Lyder det som en kedelig omgang, så synes vi, at du skal høre lidt mere om vores ejendomsservice. For med os som en hjælpende hånd i hverdagen, slipper du for opgaver som snerydning og saltning, men også en lang række andre opgaver såsom græsslåning, trapperengøring og fejning. Du slipper for at skulle bekymre dig om din ejendoms vedligeholdelse og i stedet for bruge tiden på at nyde livet og læne dig tilbage efter en hård arbejdsdag.