Snerydning og glatførebekæmpelse i Aarhus

Er du også træt af selv at skulle ud i kulden og fjerne sne og bekæmpe glatte fortove? Og ikke vide om sneen skal rydes tidligt om morgen eller sent aften? Så få os til at stå for jeres snerydning og saltning.

Saltning og rydning af sne

Få os til at stå få vores snerydning og glatførebekæmpelse

Selvom sne og frostvejr kan være smukt i bybilledet, så medfører det desværre også en øget risiko for fald og andre ulykker!

Med den danske vinter følger der ofte både is og sne, hvilket er med til at gøre vejene usikre. Er du usikker på, hvordan du bedste muligt sikre veje og fortove? Eller vil du bare gerne være fri for selv at skulle ud og knokle i kulden? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi står både for snerydning og glatførebekæmpelse af dine veje og fortove, så de igen bliver sikre at færdes på!

Snerydning i Aarhus – Vi rykker ud, når det er nødvendigt

Når sneen falder er der mange farer, som følger med. Vejene og fortovene bliver glatte af sneen og isen, hvorved der opstår en stor risiko for at falde og køre galt.

Det er derfor vigtigt, at der regelmæssigt bliver ryddet for sne og is samt saltet. Den opgave tager tid og kræver en del kræfter, hvilket stopper mange i at rydde deres veje selv. Det er her vi kommer ind i billedet.

Vi ordner både snerydning og glatførebekæmpelse i Aarhus. Efter vi har ryddet sneen, salter vi for at sikre, at der ikke dannes is. Det sikrer det bedste resultat af glatførebekæmpelsen af jeres fortove og veje.

Sammen tidig med at vi er tilbyder at stå for snerydningen, så står vi selvfølgelig også gerne for jeres trappevask og ejendomsservicen af jeres ejendom.

Glatførebekæmpelse i Aarhus – Vi klarer alle arealer

Uanset hvor stort et areal du vil have ryddet, så står vi klar til at hjælpe. Alt efter hvor stort et areal der er tale om, samt hvor meget udstyr vi skal have i brug, vil vi tilrettelægge prisen til dig. Du kan allerede i dag få et uforpligtende tilbud på dine arealer, så du ved hvilke priser, der er tale om.

Overlad trygt snerydning i Aarhus til os

Brug ikke mere tid på at bekymre dig om sneen og isen i Aarhus. Vi tilbyder gode priser, samt regelmæssig snerydning og saltning, så du ikke skal bekymre dig om at skulle glatførebekæmpe selv.

 

Kontakt os i dag få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med snerydning og saltning.

Få et uforpligtende tilbud 

Snerydning og glatførebekæmpelse i Aarhus

Har du heller ikke lyst til at skulle ud i det her? Så lad os stå for det!