Trappevask i Aarhus

Er du træt af selv at skulle stå for jeres trappevask? Eller synes du ikke jeres opgang er pæn og præsentabel nok? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder grundig trappevask i Aarhus C og omegn.

Trappevask i Aarhus

Grundig og stabil Trappevask i Aarhus

Vi støvsuger altid dine trapper i forbindelse med trappevasken – fordi det bliver pænere!

Med trappevask fra Dalbøges Ejendomsservice er du garanteret god service og høj kvalitet til prisen. Vi ved, at grundig trappevask ikke er noget, man kan sjuske sig til. Derfor gør vi altid et grundigt forarbejde inden vi vasker dine trapper. Under siden priser på trappevask kan du læse meget mere om hvad en trappevask koster og se et udførligt eksempel på hvad det indbærer.

Inden hver trappevask støvsuger vi alle store overflader. Herefter støvsuger vi desuden alle hjørner og lister med børste-mundstykke og selvfølgelig støvsuger vi også jeres dørmåtter!

Vi støvsuger før selve trappevasken!

For at garantere det bedste resultat har vi smidt kosten ud og udskiftet den med en yderst effektiv støvsuger. Hos os består en trappevask altid i, at vi først støvsuger jeres opgang og derefter vasker den. Langt de fleste ejendomsservicevirksomheder som tilbyder trappevask, starter med at feje trapperne, hvilket ofte betyder, at en stor del af skidtet samler sig inde i hjørnerne.

Derudover sætter langt det meste skidt sig i dørmåtterne og derfor støvsuger vi også altid jeres måtter, så jeres opgang forbliver pæn og præsentabel, indtil vi kommer tilbage.

Det siger kunderne om vores trappevask:

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme.
Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme.
Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.
Frederik Andreasen, Ansvarlig for drift og vedligeholdelse hos Koncenton og Go’ Bolig

Vi er en andelsbogligforening med 14 opgange fra kælder til 2. sal. som har haft tradition for selv at stå for al trappevask. Igennem længere tid har ordningen fungeret med svingede succes. Derfor blev 2 store rengøringsselskaber kontaktet, som hver især lavede en prøve-rengøring. Resultatet var ikke tilfredsstillende, hvorfor DalbøgesEjendomsservice ApS kom på banen. Vi har kun ros til overs for kvaliteten, som indfrier vores ønske til pæne og rene opgange.
Mvh Helle Juul
Bestyrelsesformand AB Solgråden

Før vi fik kontakt til Dalbøge Ejendomsservice, stod vi selv for trappevasken i vores opgang, og det var altid beskidt. Efter Dalbøge Ejendomsservice har taget opgaven er der altid rent og pænt i opgangen. De tager opgaven alvorligt og udfører arbejdet meget grundigt.
Mvh. Nanna
Marselis blvd. 132

Grundig og stabil trappevask i aarhus

For at opnå det bedste resultat med selve vaskningen af trapperne bruger vi professionelle micro fiber puls fladmopper, der er designet til mest effektivt at fjerne snavs helt ud i kanterne.

Da langt de fleste gulve i en trappeopgang er lavet af enten linoleum eller beton/sten overflader, så benytter vi kun professionelle rengøringsmidler til netop disse typer af overflader. Hvis dine trapper er lavet i et andet materiale, der kræver andre rengøringsmidler, så bruger vi naturligvis nogle andre rengøringsmidler hos dig.

Rengøringsmidler og gulvpjele ved trappevasken

Trappevask i Aarhus med støvsugningen af dørmåtterne

Langt det mest skidt i en opgang sætter sig i dørmåtterne – derfor fejre vi dem hver gang!

Når vi vasker jeres trapper bruger vi et specielt rengøringsmiddel udviklet til trappevask. Men da en trappeopgang normalt bliver udsat for et stort slid, er det også vigtigt at give gulvoverfladerne de rigtige plejemidler, så de holder sig pæne i mange år. Derfor vasker vi mindst 4 gange årligt trapperne med et kvalitetsplejemiddel istedet.

Arbejdsopgaverne ved vask af trappen:

  1. Støvsugning med normalt mundstykke af de flade overfalder og dørmåtter
  2. Støvsugning af hjørner med børste-mundstykke
  3. Støvsugning af gelændere, fodlister, væglister, m.m. med børste-mundstykke
  4. Vaskning af trappe med microfibre fladmopper

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud