Valg af sæbe ved trappevask

Når trapper skal vaskes, så er det vigtigt at tage hensyn til det materiale, som trappen er dækket af. Det kan være linoleum, beton eller noget helt tredje, men uanset hvad, så kræver hver overflade skånsom behandling, så den holder bedst muligt. Allierer du dig med os, så kan du være sikker på, at vi vælger den helt rigtige sæbe til din trappes overflade, så du trygt kan overlade trappevasken i vores hænder. For med en bred viden inden for området vil vi gå professionelt til værks, og du kan altid regne med grundigt udført arbejde.

Vask trapperne i den rigtige sæbe

Vi anvender en sæbe, der er egnet specielt til trappevask, så du kan være sikker på, at dine trapper får den bedste behandling. Sæben er tilsat en smule mere duft, der sørger for at opgangen vil dufte ren og frisk i længere tid, så du den vil fremtræde præsentabel i meget længere tid, end hvis du selv havde klaret rengøringen. Samtidig er sæben særligt skånsom overfor både linoleum og beton, som er overfladen på langt de fleste trapper. For os er det nemlig vigtigt, at du er tilfreds, og at du får den bedste service med de bedste materialer.

Kontakt os og hør nærmere om vores trappevask

Leder du efter en hånd til din trappevask, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Muligvis kan vi hjælpe dig med endnu flere småting i din hverdag, så du kan få mere tid til alt det sjove. Vi tager gerne græsslåningen eller snerydningen på de kolde vinterdage. Men under alle omstændigheder kan du regne med, at du bliver guidet til den helt rigtige løsning.