Filterskifte

Hos Dalbøges Ejendomsservice står vi gerne for at udskifte filterne i ventilationsanlæggene på jeres ejendom. Det er vigtigt at man løbende får udskiftet filterne, for at sikre at anlæggene fungerer optimalt og at inde luften holdes ren og tør.

Vores 3 løfter

Vi fejer altid i hjørnerne
Holder vores aftaler
Vi er grundige og stabile
blank
Vi passer på jeres ejendomme
Få et uforpligtende tilbud!

Udskiftning af ventilationsfiltre

Mange ventilationsanlæg i beboelseslejemål kommer med en indstillet filteralarm, så anlægget selv giver en melding om, hvornår det er tid til at få sat et nyt filter i. Ofte så består filteralarmen af en diode på anlægget som begynder at blinke, og da det er sjældent at man ligefrem står og kigger inde i teknikrummet og har fokus på den blinkende diode, så ser vi ofte at mange glemmer at få udskiftet deres filter hyppigt nok.

Vi tilbyder derfor at komme rundt til alle lejemålene i ejendommen og skifte filterne i de aftalte intervaller. Det sikrer både dig som udlejer, men også jer med ejerlejligheder, en nem og bekvem måde at sikre filterne på ventilationsanlæggene bliver skiftet i regelmæssigt.

Mange tror at en regelmæssig støvsugning af filterne er nok til at de holdes rene og brugbare i længere tid, men det er ikke nok. Om man må støvsuge et filter, findes der mange meninger om, men uanset, så skal man være klar over risikoen inden man gør det. De partikler som filterne fjerner fra inde luften, er netop ofte de partikler som vi gerne vil undgå, kommer rundt i lejligheden. Støvsuges disse partikler ind i støvsugeren, og har støvsugeren ikke et tilstrækkeligt godt filtre i sig, så fordeler man blot disse partikler rundt i luften, næste gang man støvsuger. Og det kan være svært at få fjernet de partikler fra støvsugeren igen…
blank
Filterne bliver bestilt i orginale mål, så de altid passer!

Det siger kunderne:

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme. Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme. Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.

Frederik Andreasen
Ansvarlig for drift og vedligeholdelse hos Koncenton og Go' Bolig

Siden vi er skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, er der kommet fuldstændig styr på vores bygninger. Der er altid pænt og rydeligt og vi bliver proaktivt kontaktet når viceværterne har opdaget noget der bør tilses, afklares eller ordnes. Vi er enormt glade for skiftet og kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer!

Katrine Hansted Bommarius
Formand Pakhusene Living

Vi er en større Ejerforening i Aarhus Midtby, som for nyligt har skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, og det er over alt forventning. Søde og rare viceværter, der er opmærksomme på små justeringer og generel optimering af ejendommen. De bedste anbefalinger herfra.

Johanna
Bestyrelsesmedlem i Ejerforeningen Karolinegården
blank
Vallox ventilationsanlæg - med 3 filter (2 x pladefilter og 1 x kassefilter)

Hvordan vi laver filterskifte

Vi tilbyder kun at drifte af såkaldte decentrale ventilationsanlæg. Altså ventilationsanlæg hvor der sidder en styring/enhed i hvert lejemål, og ikke centrale ventilationsanlæg, som har et stort anlæg der så udskifter luften i flere lejemål.

På de decentrale anlæg, som er klar de mest hyppigt forkomne i nyere byggeri, står vi gerne både for indkøb af filterne og udskiftning, så i skal forholde jer til mindst muligt. Ønsker i selv at skifte filterne, men blot gerne vil have dem leveret, så tilbyder vi også det. Så kommer vi blot forbi, efter de aftalte hyppigheder og aflevere filterne på dørmåtterne til lejlighederne.
Få et uforpligtende tilbud!

Procedure for ventilationsanlæg i udlejningsboliger

Normalt er vores procedure således, for udlejningsboliger, hvor vi normalt kommer forbi 1-2 gange årligt og udskifter filterne.

  • Vi varsler administratoren mindst 6 uger før filterne skal skiftes og så sender administratoren varslingen ud
  • Vi indkøber nye filter der passer til anlæggene
  • På dagen for filterskiftet kommer vi forbi i de aftalte tidspunkter og udskifter filterne. Når vi er færdige, sender vi en liste til administratoren over alle lejemålene, hvor det ses hvilke lejligheder vi fik adgang til og hvilke vi skal besøge igen
  • Administratoren indkalder nu til 2. runde filterskifte, for de lejemål som vi ikke fik adgang til
  • På dagen for 2. filterskifte møder vi op på de aftalte tidspunkter og udskifter filterne. Når dagen er omme, sender vi en samlet liste til administratoren over hvilke lejemål vi har skiftet filter på.

Når vi skifter filterne, så kontrollere vi også anlæggene for åbenlyse fejl, så hvis der fx står vand i bunden af anlæggene.

blank
Ventilationsanlægene kan både ligge over loftet, sidde i teknikrum eller som her over emhætten!

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right