Pleje af grønne områder

Som en alsidig leverandør af ejendomsservice, står vi naturligvis også gerne for at passe og pleje de grønne områder på jeres ejendomme. Så uanset om det kommer til lugning af bede, slåning af græsset, klipning af hækken eller andre grønne opgaver, så giver vi gerne et bud på det.

Vores 3 løfter

Vi fejer altid i hjørnerne
Holder vores aftaler
Vi er grundige og stabile
blank
Vi passer på jeres ejendomme
Få et uforpligtende tilbud!

Havemand / gartner

Mange af vores viceværter har mange års erfaringer med pasning af haver og generelt gartnerarbejde. Derfor står vi også gerne for at tilbyde den næste havemand til jeres ejendommen. Vi kommer med professionelt udstyr, som sikrer en høj kvalitet på opgaverne og at det samtidigt er en fornøjelse for vores medarbejder at udføre.

Vi passer både store arealer og mindre gårdhaver. Som nogle af de grønne opgaver vi udfører, kan der bl.a. nævnes:

  • Græsslåning og pleje af plænerne
  • Trimning af kanter
  • Gødning og eftersåning
  • Hækklipning samt bortskaffelse
  • Lugning og pasning af bede
  • Beskæring af buske og træer
  • Bekæmpelse af ukrudt
  • Andre lignede pasningsopgaver
blank
Lugning med haveredskaber på gammeldags manner virker stadig!

Det siger kunderne:

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme. Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme. Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.

Frederik Andreasen
Ansvarlig for drift og vedligeholdelse hos Koncenton og Go' Bolig

Siden vi er skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, er der kommet fuldstændig styr på vores bygninger. Der er altid pænt og rydeligt og vi bliver proaktivt kontaktet når viceværterne har opdaget noget der bør tilses, afklares eller ordnes. Vi er enormt glade for skiftet og kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer!

Katrine Hansted Bommarius
Formand Pakhusene Living

Vi er en større Ejerforening i Aarhus Midtby, som for nyligt har skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, og det er over alt forventning. Søde og rare viceværter, der er opmærksomme på små justeringer og generel optimering af ejendommen. De bedste anbefalinger herfra.

Johanna
Bestyrelsesmedlem i Ejerforeningen Karolinegården
blank
Græsslåning ser både godt ud og er godt for plænen!

Græsslåning

Især græsslåning er en opgave som mange diskuterer for at få udliciteres i opgangene til af en lejer eller ejer. Det medfører ofte, at opgaven kommer til at blive udført i et ikke regelmæssigt interval, hvilket gør det hårdt for plænen at trives.

Ved at få et professionelt firma til at varetage opgaven, så sikre man at opgaven bliver udført regelmæssigt og at græsset aldrig bliver hverken for langt eller for kort. Ønsker man af få sin plæne plejet med gødning, eftersåning eller andet, så står vi også gerne for det.
Vi har udstyr der både kan komme ind til de små baggårde rundt omkring i byen, men også udstyr der kan klare de større plæner.
Få et uforpligtende tilbud!

Hækklipning

At få klippet hækken så den både klippes korrekt for planterne og så det også ser pænt ud bagefter, er ikke en nem opgave for alle. Ofte ser vi, at hækkene står uden at blive klippet alt for længe, hvilket medfører at de begynder at ”vælte” og i stedet for at hækkene sætter en masse fine blade, så begynder den at lave vildskud som ikke ligefrem pynter.

Når vi står for hækklipningen, så er det afgørende at der på forhånd er indgået en aftale om, hvordan man ønsker at få hækken klippet, med mindre det blot skal være en ”normal” klipning. Hvis man ønsker at få en hæk højere eller lavere, så står vi gerne til rådighed for råd og vejledning, samt efterfølgende udførelse.

En af de hyppige ting som ofte ”ødelægger” indtrykket af en ejendom, er når der fremkommer ukrudt imellem fliserne og i bedene. For at sikre at bedene og planterne/stauderne trives bedst muligt, så sørger vi løbende for at luge bedene, så planterne får de bedste betingelser. Vi står ligeledes også for at bekæmpelse ukrudt imellem fliser, i hjørner og hvor det ellers har det med at komme op.
blank
Hækklipning en eller to gange årligt, kan gøre underværker!

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right