Flyttesyn

Når man servicerer eller administrere lejeboliger, så kommer man ikke udenom at indflytningssyn og fraflytningssyn er en væsentlig del. Vi har mange års erfaring og står gerne for at varetage synene på jeres ejendom.

Vores 3 løfter

Vi fejer altid i hjørnerne
Holder vores aftaler
Vi er grundige og stabile
blank
Vi passer på jeres ejendomme
Få et uforpligtende tilbud!

Indflytningssyn

At overtage en ny lejlighed er en stor dag. Lejerne har normalt store forventninger og har ventet længe på at dagen skulle komme. Derfor er det også vigtigt, at man bliver mødt af nogle imødekommende viceværter, når nøgleudleveringen skal finde sted. Vi gennemgår lejemålet med lejeren og svarer på gense spørgsmål omkring indstilling af gulvvarme, nøgler, internet, mm.
Vi søger for at indkalde indflytteren rettidigt til synet, så de lovmæssige krav er overholdt.
Når vi udarbejder indflytningsrapporter, så gør vi meget ud af at sikre at lejemålets stand også kan dokumenteres via billeder. Billederne der tages ved indflytningssyn til rapporterne, er normalt generelle billeder af vægge, lofter, gulve, ovs. Vi har ikke fokus på at tage nærbilleder til indflytningssynene, da de ikke giver et særligt retvisende billede af lejemålets stand.
Ligeledes oplyser vi indflytteren om brugen af 14-dages fejl og mangel lister.
blank
Vicevært med lygten på vej til næste syn!

Det siger kunderne:

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme. Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme. Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.

Frederik Andreasen
Ansvarlig for drift og vedligeholdelse hos Koncenton og Go' Bolig

Siden vi er skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, er der kommet fuldstændig styr på vores bygninger. Der er altid pænt og rydeligt og vi bliver proaktivt kontaktet når viceværterne har opdaget noget der bør tilses, afklares eller ordnes. Vi er enormt glade for skiftet og kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer!

Katrine Hansted Bommarius
Formand Pakhusene Living

Vi er en større Ejerforening i Aarhus Midtby, som for nyligt har skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, og det er over alt forventning. Søde og rare viceværter, der er opmærksomme på små justeringer og generel optimering af ejendommen. De bedste anbefalinger herfra.

Johanna
Bestyrelsesmedlem i Ejerforeningen Karolinegården
blank
Vi er grundige når vi tjekker lejemålet igennem!

Fraflytningssyn

Til fraflytningssyn eller udflytningssyn har vi stor fokus på, at det vi noterer i rapporten, skal dokumenteres i form af både tilstand, istandsættelsespåkræv, evt. note og især billeder. Vi har især stor fokus på, at når vi vurderer at en ovn skal rengøres, så skal det også tydeligt fremgå af billede dokumentationen, at oven ikke fremstår ren.
Grundigheden fra et udflytningssyn kan vise sig at være altafgørende ved en efterfølgende tvist, så vi sætter en ære i at udarbejde rapporterne så grundigt og detaljeret så muligt. For at sikre at alle kravene er overholdt, så sørger vi også for at indkalde til fraflytningssynene med rettidigt varsel.
Få et uforpligtende tilbud!

Digitale syn

Vi udfører som udgangspunkt både ind- og udflytningssyn digitale, da vi synes at de giver de bedste rapporter og størst værdi for alle parter.
Vi bruger primært synsprogrammen MoveOn, hvor der opbygger en skabelonen for hvert lejemål og hvor det er et krav et alle punkterne i skabelonen skal kontrolleres. Det skaber nemlig den største sikkerhed for, at vi husker at få det hele med og ikke overser noget.
Fordelen ved at arbejde i et digitalt synsprogram er også, at lejeren kan modtage og underskrive rapporten på stedet, så vi undgår at skulle fremsende rapporterne efterfølgende.
blank
Vi bruger digitale flytterapporter, da de giver mest værdi for alle parter!

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right