Trappevask

Er du træt af selv at skulle stå for jeres trappevask? Eller synes du ikke jeres opgang er pæn og præsentabel nok? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder grundig trappevask i Aarhus C og omegn.

Vores 3 løfter

Vi støversuger altid først
Vi støvsuger altid dørmåtten
Micro fibre faldmopper
Vi bruger altid rene fladmopper
Få et uforpligtende tilbud!

Trappevask i Aarhus

Med trappevask fra Dalbøges Ejendomsservice er du garanteret god service og høj kvalitet til prisen. Vi ved, at grundig trappevask ikke er noget, man kan sjuske sig til. Derfor gør vi altid et grundigt forarbejde inden vi vasker dine trapper. Under siden priser på trappevask kan du læse meget mere om hvad en trappevask koster og se et udførligt eksempel på hvad det indebærer.

Inden hver trappevask støvsuger vi alle store overflader. Herefter støvsuger vi desuden alle hjørner og lister med børste-mundstykke og selvfølgelig støvsuger vi også jeres dørmåtter!
blank
Vi støvsuger altid dine trapper i forbindelse med trappevasken - fordi det bliver pænere!

Det siger kunderne:

Vores ejerforeningen har med begejstring brugt Dalbøge Ejendomsservice ApS til rengøring af både for- og bagtrappe samt kælder i vores bygning. Vi har sammen fundet den kombination af rengøring som passer bedst til os. Det er super, at vi løbende har kunne tilpasse vores rengøring efter behovet og nemt kan få kontakt til firmaet når disse behov ændres. Det er i et imødekommende personale som gør et godt stykke arbejde.

Louise
Kaserneboulevarden 17

Efter vi har lavet en aftale med Dalbøge Ejendomsservice ApS er vores trappeopgang altid pæn og ren. De gør et rigtigt godt stykke arbejde og overholder deres aftaler. Derudover er de altid til at snakke med og yder god service

Kasper
Ejerforening, Frederiksbjerg

Før vi fik kontakt til Dalbøge Ejendomsservice, stod vi selv for trappevasken i vores opgang, og det var altid beskidt. Efter Dalbøge Ejendomsservice har taget opgaven er der altid rent og pænt i opgangen. De tager opgaven alvorligt og udfører arbejdet meget grundigt.

Nanna
Marselis Boulevard 132
blank
Vask med microfibre fladmopper giver det pæneste resultat!

Vi støvsuger før selve trappevasken!

For at garantere det bedste resultat har vi smidt kosten ud og udskiftet den med en yderst effektiv støvsuger. Hos os består en trappevask altid i, at vi først støvsuger jeres opgang og derefter vasker den. Langt de fleste ejendomsservicevirksomheder som tilbyder trappevask, starter med at feje trapperne, hvilket ofte betyder, at en stor del af skidtet samler sig inde i hjørnerne.

Derudover sætter langt det meste skidt sig i dørmåtterne og derfor støvsuger vi også altid jeres måtter, så jeres opgang forbliver pæn og præsentabel, indtil vi kommer tilbage.
Få et uforpligtende tilbud!

Grundig og stabil trappevask i Aarhus

For at opnå det bedste resultat med selve vaskningen af trapperne bruger vi professionelle micro fiber puls fladmopper, der er designet til mest effektivt at fjerne snavs helt ud i kanterne.
Da langt de fleste gulve i en trappeopgang er lavet af enten linoleum eller beton/sten overflader, så benytter vi kun professionelle rengøringsmidler til netop disse typer af overflader. Hvis dine trapper er lavet i et andet materiale, der kræver andre rengøringsmidler, så bruger vi naturligvis nogle andre rengøringsmidler hos dig.

Rengøringsmidler og gulvpleje ved trappevasken

Når vi vasker jeres trapper bruger vi et specielt rengøringsmiddel udviklet til trappevask. Men da en trappeopgang normalt bliver udsat for et stort slid, er det også vigtigt at give gulvoverfladerne de rigtige plejemidler, så de holder sig pæne i mange år. Derfor vasker vi mindst 4 gange årligt trapperne med et kvalitetsplejemiddel istedet.

Arbejdsopgaverne ved vask af trappen

  1. Støvsugning med normalt mundstykke af de flade overfalder og dørmåtter
  2. Støvsugning af hjørner med børste-mundstykke
  3. Støvsugning af gelændere, fodlister, væglister, m.m. med børste-mundstykke
  4. Vaskning af trappe med microfibre fladmopper
blank
Langt det mest skidt i en opgang sætter sig i dørmåtterne – derfor støvsuger vi dem hver gang!

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right