Vi er Børzen Gazelle 2023!

Vi sprudler af glæde og stolthed over at kunne annoncere, at vi er blevet kåret som Børsen Gazelle 2023! Denne prestigefyldte anerkendelse er en fejring af vores vedholdenhed, innovation og imponerende vækst. Det er et bevis på vores dedikation, teamets fantastiske indsats og ikke mindst vores utrolige kunder. Vi er fyldt med begejstring og taknemmelighed for denne fantastiske anerkendelse!

Det siger kunderne:

Ejerforeningen Skt Pauls gade 27 skiftede i 2022 til Dalbøges Ejendomsservice. Vi er meget tilfredse med den service vi får. Trappevask er ikke bare trappevask, nu bliver der først støvsuget og derefter vasket, hvilket gør at der til enhver tid er pænere i opgangene end tidligere. Ligeledes er vores elevatorer rene og pæne. Vi har fået god hjælp til at gøre vores gård og tagterrasse endnu mere hyggelig og pæn. Viceværten ordner små ting som gør at vi passer bedre på vores ejendom.
De bedste anbefalinger fra os i de 34 boliger i nr. 27

Vi har benyttet Dalbøges Ejendomsservice i 3 opgange på Åboulevarden og er yderst tilfredse med samarbejdet. Trappevask og opgangsrengøring bliver udført bedre end vi vandt til.

Vi har Dalbøges Ejendomsservice til at rengøre vores opgang og er meget tilfredse med det. Arbejdet udføres som aftalt og til tiden.

Vores ejerforeningen har med begejstring brugt Dalbøge Ejendomsservice ApS til rengøring af både for- og bagtrappe samt kælder i vores bygning. Vi har sammen fundet den kombination af rengøring som passer bedst til os. Det er super, at vi løbende har kunne tilpasse vores rengøring efter behovet og nemt kan få kontakt til firmaet når disse behov ændres. Det er i et imødekommende personale som gør et godt stykke arbejde.

Vi er glade for vores samarbejde med Dalbøge. De er stabile og løser opgaverne ordentligt. Har man brug for at få lavet noget ud over det sædvanlige, hjælper de også gerne med det.

Dalbøge Ejendomsservice har stået for trappevask og vinduespudsning i vores trappeopgang på Søndre Ringgade 21 i det seneste år og vi er meget tilfredse. Dalbøge ejendomsservice har leveret grundig og professionel rengøring i både sommer og vintersæson, så trappen altid står ren og indbydende. De har været stabile og fleksible ift. vores ønsker og går meget op i vores tilfredshed. Vi anbefaler derfor Dalbøge Ejendomsservice til andre ejerforeninger, der søger professionel og stabil trappe- og vinduesvask.

Efter vi har lavet en aftale med Dalbøge Ejendomsservice ApS er vores trappeopgang altid pæn og ren. De gør et rigtigt godt stykke arbejde og overholder deres aftaler. Derudover er de altid til at snakke med og yder god service

Vi har et godt samarbejde. Vi har et samarbejde som indebære at vi snakker sammen rigtigt ofte om forskellige sager hvor vi skal finde en løsning. Vi ved hvad hinanden mener når vi snakker om forskellige opgaver og vi kan også godt gå fra en sag og over i en anden sag uden at vi misforstår hinanden. Vi har et samarbejde hvor vi forstår hinanden og ved hvad hinanden kan og hvad vi kan trække på ved hinanden.

Jeg er bosiddende i Aarhus og har flere gange været i kontakt med kompetente viceværter fra Dalbøges Ejendomsservice ApS. Senest i forbindelse med udskiftning af køle-/fryseskab, hvilket indebar hurtig fremgang og gode opdateringer i sagen undervejs. Det er til at lave aftaler og komme i kontakt, når man har brug for hjælpen.

Før vi fik kontakt til Dalbøge Ejendomsservice, stod vi selv for trappevasken i vores opgang, og det var altid beskidt. Efter Dalbøge Ejendomsservice har taget opgaven er der altid rent og pænt i opgangen. De tager opgaven alvorligt og udfører arbejdet meget grundigt.

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme. Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme. Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.

Siden vi er skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, er der kommet fuldstændig styr på vores bygninger. Der er altid pænt og rydeligt og vi bliver proaktivt kontaktet når viceværterne har opdaget noget der bør tilses, afklares eller ordnes. Vi er enormt glade for skiftet og kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer!

Vi er en større Ejerforening i Aarhus Midtby, som for nyligt har skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, og det er over alt forventning. Søde og rare viceværter, der er opmærksomme på små justeringer og generel optimering af ejendommen. De bedste anbefalinger herfra.

blank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com