Vicevært i Aarhus

Står du og mangler en grundig og stabil vicevært i Aarhus til at varetage vedligeholdelsen af dine ejendomme, så er du kommet til det rigtige sted! Vores viceværtsservices i Aarhus er både for beboelse- og erhvervsejendomme, og er uanset om du er en del af en boligforening eller et større lejlighedskompleks, eller blot har en enkelt ejendom.

Vores 3 løfter

Vi fejer altid i hjørnerne
Holder vores aftaler
Vi er grundige og stabile
blank
Vi passer på jeres ejendomme
Få et uforpligtende tilbud!

Grundig og stabil vicevært

En god vicevært er ikke bare en vicevært. Som vicevært skal man nemlig kunne håndtere mange forskellige opgaver, som både kræver at man er håndværkskyndig, men også at man kan varetage de rutinepræget opgaver gang efter gang – og stadig fange detaljerne.

At optimere driften og præsentationen af en ejendom, er en tilbagevendende opgave, som både kræver at man kan tænke selv og at der er opbygget nogle gode rutiner. Vi arbejder meget med, at vores rutiner skal være ensartet og at informationerne om ejendommene altid skal være tilgængelige - både for dem i marken og dem på kontoret. Derudover, så har vi som udgangspunkt faste viceværter tilknyttet de enkelte ejendomme, så viceværterne lære ejendommene og deres behov at kende, for det er nemlig ikke ens for alle ejendomme hvor skidtet samler sig og hvor der skal renholdes mest.

Hos os er vi ikke firkantet i vores tankegang, men løsningsorienteret. Vi bestræber os derfor altid på at finde en passende løsning til netop jeres behov.
blank
Vi står gerne både for renholdelsen og oprydningen af jeres fællesarealer - også cykeloprydninger!

Det siger kunderne:

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme. Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme. Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.

Frederik Andreasen
Ansvarlig for drift og vedligeholdelse hos Koncenton og Go' Bolig

Siden vi er skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, er der kommet fuldstændig styr på vores bygninger. Der er altid pænt og rydeligt og vi bliver proaktivt kontaktet når viceværterne har opdaget noget der bør tilses, afklares eller ordnes. Vi er enormt glade for skiftet og kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer!

Katrine Hansted Bommarius
Formand Pakhusene Living

Vi er en større Ejerforening i Aarhus Midtby, som for nyligt har skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, og det er over alt forventning. Søde og rare viceværter, der er opmærksomme på små justeringer og generel optimering af ejendommen. De bedste anbefalinger herfra.

Johanna
Bestyrelsesmedlem i Ejerforeningen Karolinegården
blank
Vi står gerne både for renholdelse, græsslåningen, lejerhenvendelser og mange andre viceværtsopgaver!

Hvad koster en vicevært?

Det behøver ikke være dyrt at få en fast viceværtservice, med en dygtigt og rutineret vicevært. Vores priser bliver udregnet efter de individuelle behov og hvilke ydelser der ønskes, samt hvor mange ejendommen det drejere sig om – jo flere ejendomme, jo billiger kan vi lave prisen!

Med os som viceværter, så tager vi så gerne både af lejerhenvendelser, pasning af ejendommen og pasning af de grønne udendørsområder. Vi ordner faktisk mere eller mindre det hele på en ejendom.

Står du og mangler en ny vicevært – så kontakt os i dag og få os til at give et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud!

Hvilke opgaver kan en vicevært løse hos jer?

Hos os ser vi altid ejendommene og den behov an og indgår i samarbejde med kunden en aftale om, hvad der netop er behov for på jeres ejendom. Dog tilbyder vi mere eller mindre alt indenfor traditionelle ejendomsserviceopgaver. Nedenstående er ikke en utømmelig liste, men relevante punkter for hvad en aftale kunne indeholde: 
 • Daglig telefontid for beboere
 • Udførelse af mindre håndværksopgaver, både i opgangene og i lejlighederne
 • Rekvirering af håndværker, samt tilsyn hermed
 • Vedligeholdelse og rengøring af fællesarealer, både inde og ude
 • Fejning af fortove
 • Pasning af grønne områder, herunder græsslåning og hækklipning
 • Varmemester funktion
 • Trapperengøring/trappevask
 • Snerydning og saltning
 • Diverse forfalden arbejde
 • Udskiftning af defekte lyskilder
 • Udarbejdelse af tilstandsrapporter

Derudover tilbyder vi også at stå for mindre handymans opgaver i lejlighederne, som fx når toilettet løber eller skabslågen driller, så kan vi også hjælpe med det.

Ved fra- og indflytninger, tilbyder vi også at stå for:

 • Flyttesyn
 • Udskiftning af navnelabels på postkassen og dørtelefonen
 • Overdragelse af nøgler
blank
Kontrol og justering er en vigtigt del af viceværtens arbejde - her kontrolleres energimåleren i lejemålet!

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right