Snerydning og Glatførebekæmpelse i Aarhus

Er du også træt af selv at skulle ud i kulden og fjerne sne og bekæmpe glatte fortove? Og ikke vide om sneen skal rydes tidligt om morgen eller sent aften? Så få os til at stå for jeres snerydning og saltning.

Vores 3 løfter

Vi fejer altid i hjørnerne
Holder vores aftaler
Vi er grundige og stabile
blank
Vi passer på jeres ejendomme
Få et uforpligtende tilbud!

Saltning og rydning af sne

Med den danske vinter følger der ofte både is og sne, hvilket er med til at gøre vejene usikre. Er du usikker på, hvordan du bedste muligt sikre veje og fortove? Eller vil du bare gerne være fri for selv at skulle ud og knokle i kulden? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi står både for snerydning og glatførebekæmpelse af dine veje og fortove, så de igen bliver sikre at færdes på!

Vi følger hele tiden vejrudsigten når vejret begynder at melde frostgrader og sikre derfor at vi er ude på ruterne, når der er risiko for glatte veje og fortove. Ligeledes følger vi med i hvornår kommunen kører på deres ruter, så vi altid er sikre på at få det hele med.

Hos os tilbyder vi både fastprisaftaler og priser pr. gang, så du er sikker på at få en løsning der passer til dine behov.
blank
Selvom sne og frostvejr kan være smukt i bybilledet, så medfører det desværre også en øget risiko for fald og andre ulykker!

Det siger kunderne:

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme. Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme. Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.

Frederik Andreasen
Ansvarlig for drift og vedligeholdelse hos Koncenton og Go' Bolig

Siden vi er skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, er der kommet fuldstændig styr på vores bygninger. Der er altid pænt og rydeligt og vi bliver proaktivt kontaktet når viceværterne har opdaget noget der bør tilses, afklares eller ordnes. Vi er enormt glade for skiftet og kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer!

Katrine Hansted Bommarius
Formand Pakhusene Living

Vi er en større Ejerforening i Aarhus Midtby, som for nyligt har skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, og det er over alt forventning. Søde og rare viceværter, der er opmærksomme på små justeringer og generel optimering af ejendommen. De bedste anbefalinger herfra.

Johanna
Bestyrelsesmedlem i Ejerforeningen Karolinegården
blank
Vi sikre på grusveje, p-arealer, veje, fortove, trapper og andre områder

Snerydning i Aarhus - Vi rykker ud, når det er nødvendigt

Når sneen falder er der mange farer, som følger med. Vejene og fortovene bliver glatte af sneen og isen, hvorved der opstår en stor risiko for at falde og køre galt.

Det er derfor vigtigt, at der regelmæssigt bliver ryddet for sne og is samt saltet. Den opgave tager tid og kræver en del kræfter, hvilket stopper mange i at rydde deres veje selv. Det er her vi kommer ind i billedet.

Vi ordner både snerydning og glatførebekæmpelse i Aarhus. Efter vi har ryddet sneen, salter vi for at sikre, at der ikke dannes is. Det sikrer det bedste resultat af glatførebekæmpelsen af jeres fortove og veje.

Sammen tidig med at vi er tilbyder at stå for snerydningen, så står vi selvfølgelig også gerne for jeres trappevask og ejendomsservicen af jeres ejendom.
Få et uforpligtende tilbud!

Glatførebekæmpelse i Aarhus - Vi klarer alle arealer

Uanset hvor stort et areal du vil have ryddet, så står vi klar til at hjælpe. Alt efter hvor stort et areal der er tale om, samt hvor meget udstyr vi skal have i brug, vil vi tilrettelægge prisen til dig. Du kan allerede i dag få et uforpligtende tilbud på dine arealer, så du ved hvilke priser, der er tale om.

Overlad trygt snerydning i Aarhus til os

Brug ikke mere tid på at bekymre dig om sneen og isen i Aarhus. Vi tilbyder gode priser, samt regelmæssig snerydning og saltning, så du ikke skal bekymre dig om at skulle glatførebekæmpe selv.
blank
Har du heller ikke lyst til at skulle ud i det her? Så lad os stå for det!

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right