Gå vinteren i møde med hjælp til snerydning

Når vinteren så småt er ved at indtræffe, trækker vi os indenfor for at slippe for det kolde vejr. Vi kender vist alle sammen godt én af vinterens største udfordringer, nemlig snerydning og saltning af fortovet udenfor ens ejendom.

Vores 3 løfter

Vi fejer altid i hjørnerne
Holder vores aftaler
Vi er grundige og stabile
blank
Vi passer på jeres ejendomme
Få et uforpligtende tilbud!

Hvilke regler er der indenfor snerydning?

Får du ikke ryddet sne eller saltet tilstrækkeligt, kan det i sidste ende koste dig dyrt. Nogle steder er det kommunens ansvar at rydde fortovet eller andre gangarealer, men ikke når det handler om privatejede ejendomme.

Ligger din ejendom ud til en offentlig vej, så har du pligt til at rydde for sne samt salte på de arealer, der er til for de gående. Det omfatter de første 10 meter fra ejendommens skel, og er der inden for disse meter et andet areal beregnet til andre kørende end dem, der bor i ejendommen, har grundejeren kun pligt til at rydde mellem ejendom og dette areal.

Der skal altid ryddes så hurtigt som overhovedet muligt, og sneen skal for så vidt muligt fjernes fra cykelsti, busstoppesteder og fodgængerovergange, så her kan du ikke smide det overskydende sne hen.
blank
Sneryd og saltning i Århus
Få et uforpligtende tilbud!

Det siger kunderne:

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme. Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme. Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.

Frederik Andreasen
Ansvarlig for drift og vedligeholdelse hos Koncenton og Go' Bolig

Siden vi er skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, er der kommet fuldstændig styr på vores bygninger. Der er altid pænt og rydeligt og vi bliver proaktivt kontaktet når viceværterne har opdaget noget der bør tilses, afklares eller ordnes. Vi er enormt glade for skiftet og kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer!

Katrine Hansted Bommarius
Formand Pakhusene Living

Vi er en større Ejerforening i Aarhus Midtby, som for nyligt har skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, og det er over alt forventning. Søde og rare viceværter, der er opmærksomme på små justeringer og generel optimering af ejendommen. De bedste anbefalinger herfra.

Johanna
Bestyrelsesmedlem i Ejerforeningen Karolinegården
blank
Har du lyst til at komme ud i det her vejr?

Vi kan hjælpe dig med din snerydning

I en lang række boligforeninger går denne opgave på skift, og ofte resulterer det i, at det enten ikke gøres ordentligt eller at det gøres for sent, så uheldet er ude før der blev saltet eller ryddet sne. Heldigvis kan du hente hjælp hos os, og vi kender til vigtigheden af snerydning og saltning i århus i vinterhalvåret, så du kan altid regne med os. Vi bestræber os på at yde den bedste service hver eneste gang, og du betaler kun for det du skal betale for. Samtidig har vi et godt kendskab til reglerne indenfor snerydning, og vi garanterer dig, at vi altid overholder dem til punkt og prikke.

Lyder det som en kedelig omgang, så synes vi, at du skal høre lidt mere om vores ejendomsservice. For med os som en hjælpende hånd i hverdagen, slipper du for opgaver som snerydning og saltning, men også en lang række andre opgaver såsom græsslåning, trapperengøring og fejning. Du slipper for at skulle bekymre dig om din ejendoms vedligeholdelse og i stedet for bruge tiden på at nyde livet og læne dig tilbage efter en hård arbejdsdag.

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right