Professionel vicevært

Med en ejendom følger der også en masse vedligeholdelse, både inden for faste og regelmæssige opgaver, men også defekte lyskilder og vaskemaskiner skal repareres. Det kan være noget af en mundfuld, hvis man ikke er ekspert indenfor området, og derfor er det en god ide at alliere sig med et firma, der kan tilbyde at passe rollen som vicevært for dig. Hos Dalbøge Ejendomsservice har vi en stor viden indenfor feltet og vi agerer allerede vicevært for mange andre i Aarhus og omegn. Vi varetager en lang række opgaver, både indvendigt og udvendigt, så du ikke skal bekymre dig om manglende lys eller snerydning længere.

Hvilke opgaver kan en vicevært i Aarhus have?

Vi vil gerne gøre din hverdag så nem for dig som muligt, så når du får en vicevært igennem os, vil de varetage en lang række af de ugentlige opgaver som skal udføres grundigt for at ejendommens vedligeholdelse er i top. Vælger du at få en vicevært i Aarhus igennem os, vil vi tage os af opgaver såsom græsslåning samt hækklipning, kontakt til håndværkere ved defekte hvidevarer eller andet, små håndværksmæssige opgaver og en grundig trapperengøring. Din vicevært vil samtidig også kunne hjælpe dig ved fra- og tilflytninger, hvor vi kan stå for både flyttesyn, udskiftning af navn på postkasse samt dørtelefon og overdragelse af nøgler. Helt overordnet set kan vores viceværter altså varetage mange af de daglige driftsopgaver, som får din hverdag til at forløbe lige som den skal.

Service af ejendomme i Århus

 

Fordelen ved en professionel vicevært

Når du får dig en professionel vicevært i Aarhus, vil du slippe for alle de forpligtelser, der følger med ejendommens vedligeholdelse, og i stedet for kan du bruge tiden på det du virkelig har lyst til. Samtidig vil du med en vicevært blive sikret ordenlige og vedligeholdte omgivelser, og du vil kunne slappe af ligeså snart du kommer hjem. Hos os er din tid det vigtigste, og vi kommer lige når det passer dig. Det kan være en gang ugentligt eller dagligt og inden for et tidsrum, som du kan gå med til. Og så har du en garanti for, at arbejdet bliver gjort ordentligt hver eneste gang, for vores viceværter er både grundige og opmærksomme på alle små hjørner og kroge på din ejendom, og de går ikke før alle lamper er tjekket for lys.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud