Professionel vicevært

Med en ejendom følger der også en masse vedligeholdelse, både inden for faste og regelmæssige opgaver, men også defekte lyskilder og vaskemaskiner skal repareres. Det kan være noget af en mundfuld, hvis man ikke er ekspert indenfor området, og derfor er det en god ide at alliere sig med et firma, der kan tilbyde at passe rollen som vicevært for dig. Hos Dalbøge Ejendomsservice har vi en stor viden indenfor feltet og vi agerer allerede vicevært for mange andre i Aarhus og omegn. Vi varetager en lang række opgaver, både indvendigt og udvendigt, så du ikke skal bekymre dig om manglende lys eller snerydning længere.

Vores 3 løfter

Vi fejer altid i hjørnerne
Holder vores aftaler
Vi er grundige og stabile
blank
Vi passer på jeres ejendomme
Få et uforpligtende tilbud!

Hvilke opgaver kan en vicevært i Aarhus have?

Vi vil gerne gøre din hverdag så nem for dig som muligt, så når du får en vicevært igennem os, vil de varetage en lang række af de ugentlige opgaver som skal udføres grundigt for at ejendommens vedligeholdelse er i top. Vælger du at få en vicevært i Aarhus igennem os, vil vi tage os af opgaver såsom græsslåning samt hækklipning, kontakt til håndværkere ved defekte hvidevarer eller andet, små håndværksmæssige opgaver og en grundig trapperengøring.

Din vicevært vil samtidig også kunne hjælpe dig ved fra- og tilflytninger, hvor vi kan stå for både flyttesyn, udskiftning af navn på postkasse samt dørtelefon og overdragelse af nøgler. Helt overordnet set kan vores viceværter altså varetage mange af de daglige driftsopgaver, som får din hverdag til at forløbe lige som den skal.
blank
Service af ejendomme i Århus

Det siger kunderne:

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme. Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme. Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.

Frederik Andreasen
Ansvarlig for drift og vedligeholdelse hos Koncenton og Go' Bolig

Siden vi er skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, er der kommet fuldstændig styr på vores bygninger. Der er altid pænt og rydeligt og vi bliver proaktivt kontaktet når viceværterne har opdaget noget der bør tilses, afklares eller ordnes. Vi er enormt glade for skiftet og kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer!

Katrine Hansted Bommarius
Formand Pakhusene Living

Vi er en større Ejerforening i Aarhus Midtby, som for nyligt har skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, og det er over alt forventning. Søde og rare viceværter, der er opmærksomme på små justeringer og generel optimering af ejendommen. De bedste anbefalinger herfra.

Johanna
Bestyrelsesmedlem i Ejerforeningen Karolinegården
blank
Kontrol af teknisk udstyr er en fast del af jobbet som vicevært!

Fordelen ved en professionel vicevært

Når du får dig en professionel vicevært i Aarhus, vil du slippe for alle de forpligtelser, der følger med ejendommens vedligeholdelse, og i stedet for kan du bruge tiden på det du virkelig har lyst til. Samtidig vil du med en vicevært blive sikret ordenlige og vedligeholdte omgivelser, og du vil kunne slappe af ligeså snart du kommer hjem.

Hos os er din tid det vigtigste, og vi kommer lige når det passer dig. Det kan være en gang ugentligt eller dagligt og inden for et tidsrum, som du kan gå med til. Og så har du en garanti for, at arbejdet bliver gjort ordentligt hver eneste gang, for vores viceværter er både grundige og opmærksomme på alle små hjørner og kroge på din ejendom, og de går ikke før alle lamper er tjekket for lys.

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right