Vedligeholdelse af ejendomme

Ejendomsservice er en vigtig del af en ejendoms vedligeholdelse, og er du med i bestyrelsen eller medansvarlig i ejendommen, så er det også dit ansvar at stå for vedligeholdelsen. Det er her vi kan give dig en hjælpende hånd, så du slipper for skulle stå for alle de praktiske opgaver, der sikrer at ejendommen bliver vedligeholdt. Vi er eksperter inden for området, og vi sørger altid for at være der til tiden – vi ved nemlig godt, at opgaverne skal udføres regelmæssigt, så ejendommen altid vil stå knivskarpt. Men det kan måske være svært at finde ud af, hvad ejendomsservice helt præcist dækker over. Vi er kommet dig lidt i forkøbet og har gjort det hele lidt mere overskueligt, så du slipper for at lede efter et simpelt svar på nettet.

 

Hvad dækker ejendomsservice over?

Service af ejendomme i Århus – vi klarer det hele

Helt overordnet set er ejendomsservice hjælp til de opgaver, der skal udføres regelmæssigt på en ejendom. Dette indebærer driftsområder og fællesarealerne såsom gårdhaven og trapperne, så du er sikret på, at ejendommen bliver tilstrækkeligt vedligeholdt. Det dækker dermed over en række af forskellige opgaver, hvor de mest velkendte er:

 

  • Græsslåning og hækklipning
  • Vedligeholdelse og rengøring af fællesarealer, både inde og ude
  • Snerydning i vinterhalvåret samt saltning af fortovet

 

Service af ejendomme i Århus

Vi tilbyder hjælp til de opgaver, som du har brug for vi hjælper med, uden du skal gå på kompromis med din egen tid og fleksibilitet. For vi gør meget ud af at tilpasse vores arbejde efter, hvornår du ønsker at vi kommer forbi. Vi tager en snak med dig til at starte med for at finde ud af, hvor ofte de forskellige opgaver skal udføres. For nogle opgaver skal udføres ugentligt, andre et par gange om ugen eller måneden. Og i takt med årstiderne, så vil klipning af hæk og græsslåning være en ugentlig opgave om sommeren, som om vinteren sættes i bero og overtages af snerydning og saltning af ejendommens fortov.

 

Forskel på vicevært og ejendomsservice

Vi tilbyder mange af de samme opgaver ved ejendomsservice, som når du lader os stå for at være vicevært i jeres ejendom, men der er en forskel. Ejendomsservice dækker udelukkende vedligeholdelsesopgaver, hvorimod en vicevært også hjælper til med forfaldent arbejde og udarbejdelse af tilstandsrapporter. Er det svært at vælge, hvad der passer bedst til jeres behov, så er du mere end velkommen til at kontakte os og få en snak med én af vores dygtige kollegaer.

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud