Vedligeholdelse af ejendomme

Ejendomsservice er en vigtig del af en ejendoms vedligeholdelse, og er du med i bestyrelsen eller medansvarlig i ejendommen, så er det også dit ansvar at stå for vedligeholdelsen. Det er her vi kan give dig en hjælpende hånd, så du slipper for skulle stå for alle de praktiske opgaver, der sikrer at ejendommen bliver vedligeholdt. Vi er eksperter inden for området, og vi sørger altid for at være der til tiden – vi ved nemlig godt, at opgaverne skal udføres regelmæssigt, så ejendommen altid vil stå knivskarpt. Men det kan måske være svært at finde ud af, hvad ejendomsservice helt præcist dækker over. Vi er kommet dig lidt i forkøbet og har gjort det hele lidt mere overskueligt, så du slipper for at lede efter et simpelt svar på nettet.

Vores 3 løfter

Vi fejer altid i hjørnerne
Holder vores aftaler
Vi er grundige og stabile
blank
Vi passer på jeres ejendomme
Få et uforpligtende tilbud!

Hvad dækker ejendomsservice over?

Helt overordnet set er ejendomsservice hjælp til de opgaver, der skal udføres regelmæssigt på en ejendom. Dette indebærer driftsområder og fællesarealerne såsom gårdhaven og trapperne, så du er sikret på, at ejendommen bliver tilstrækkeligt vedligeholdt. Det dækker dermed over en række af forskellige opgaver, hvor de mest velkendte er:

  • Græsslåning og hækklipning
  • Vedligeholdelse og rengøring af fællesarealer, både inde og ude
  • Snerydning i vinterhalvåret samt saltning af fortovet
blank
Service af ejendomme i Århus – vi klarer det hele

Det siger kunderne:

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme. Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme. Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.

Frederik Andreasen
Ansvarlig for drift og vedligeholdelse hos Koncenton og Go' Bolig

Siden vi er skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, er der kommet fuldstændig styr på vores bygninger. Der er altid pænt og rydeligt og vi bliver proaktivt kontaktet når viceværterne har opdaget noget der bør tilses, afklares eller ordnes. Vi er enormt glade for skiftet og kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer!

Katrine Hansted Bommarius
Formand Pakhusene Living

Vi er en større Ejerforening i Aarhus Midtby, som for nyligt har skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, og det er over alt forventning. Søde og rare viceværter, der er opmærksomme på små justeringer og generel optimering af ejendommen. De bedste anbefalinger herfra.

Johanna
Bestyrelsesmedlem i Ejerforeningen Karolinegården
blank
Oprydning og pasning af fællesarealer!

Service af ejendomme i Århus

Vi tilbyder hjælp til de opgaver, som du har brug for vi hjælper med, uden du skal gå på kompromis med din egen tid og fleksibilitet. For vi gør meget ud af at tilpasse vores arbejde efter, hvornår du ønsker at vi kommer forbi. Vi tager en snak med dig til at starte med for at finde ud af, hvor ofte de forskellige opgaver skal udføres. For nogle opgaver skal udføres ugentligt, andre et par gange om ugen eller måneden. Og i takt med årstiderne, så vil klipning af hæk og græsslåning være en ugentlig opgave om sommeren, som om vinteren sættes i bero og overtages af snerydning og saltning af ejendommens fortov.

Forskel på vicevært og ejendomsservice

Vi tilbyder mange af de samme opgaver ved ejendomsservice, som når du lader os stå for at være vicevært i jeres ejendom, men der er en forskel. Ejendomsservice dækker udelukkende vedligeholdelsesopgaver, hvorimod en vicevært også hjælper til med forfaldent arbejde og udarbejdelse af tilstandsrapporter. Er det svært at vælge, hvad der passer bedst til jeres behov, så er du mere end velkommen til at kontakte os og få en snak med én af vores dygtige kollegaer.
blank
Tilhørende tekst her

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right