Græsslåning i Aarhus

Vi kender vist alle sammen problematikken når det igen er tid til den ugentlige græsslåning, og der ingen vicevært er til at sørge for, at opgaven bliver klaret. Heldigvis er der hjælp at hente, og med en stabil vicevært, vil du ikke længere skulle tænke på, hvem der mon tager tjansen denne gang.
Hos Dalbøge Ejendomsservice tager vi hånd om en lang række opgaver, som du kan nyde godt af og med en vicevært fra os, vil du frit kunne bestemme, hvilke opgaver du ønsker vi varetager hos dig. Vi vil sammen finde frem til den helt rette løsning for dig, og vi vil som ejendomsservice sørge for, at du får alle dine ønsker og behov opfyldt.

Vores 3 løfter

Vi fejer altid i hjørnerne
Holder vores aftaler
Vi er grundige og stabile
blank
Vi passer på jeres ejendomme
Få et uforpligtende tilbud!

Hvorfor få en vicevært til at slå græsset?

Fordelene ved ejendomsservice er mange, hvis du spørger os, og f.eks. opgaver som snerydning og græsslåning vil ikke længere være noget som beboer eller ejendommens ejer skal stå til ansvar for. Viceværten vil tage hånd om en lang række praktiske opgaver og gøremål i forhold til ejendommens daglige drift og vedligeholdelse, både indvendigt og udvendigt. 

Med en dygtig vicevært med hånden, vil der også være den helt rette ekspertise til stede når det gælder diverse arbejdsopgaver. En vicevært vil altså kunne varetage en masse af hverdagens små opgaver, som vil gøre din hverdag betydelig lettere, og du kan i stedet nyde godt af en nyklippet græsplæne og en ren og pæn gårdhave. Ja, vi anbefaler faktisk bare, at du læner dig tilbage og nyder livet, og så sørger vi for græsslåning og andre opgaver, som du ønsker, at vi som ejendomsservice skal varetage.
blank
Vores vicevært varetager alle opgaver i gården!
Få et uforpligtende tilbud!

Det siger kunderne:

Vi har i en længere periode benyttet Dalbøges Ejendomsservice ApS på flere af vores ejendomme. Andreas Dalbøge og hans personale ikke er bange for at tage fat, og er gode til at kommunikere med lejerne. Derudover har de øje for detaljen, og de ejendomme som Dalbøges Ejendomsservice ApS står for pasning af, står altid snor lige og hvis der er det mindste står de der med det samme. Derudover er sparring mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og os som kunde, en vigtig del af dagligdagen, da især Andreas Dalbøge bidrager med en stor teknisk viden og er god til at se optimeringer på vores ejendommene. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem Dalbøges Ejendomsservice ApS og Koncenton/Go´Bolig.

Frederik Andreasen
Ansvarlig for drift og vedligeholdelse hos Koncenton og Go' Bolig

Siden vi er skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, er der kommet fuldstændig styr på vores bygninger. Der er altid pænt og rydeligt og vi bliver proaktivt kontaktet når viceværterne har opdaget noget der bør tilses, afklares eller ordnes. Vi er enormt glade for skiftet og kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer!

Katrine Hansted Bommarius
Formand Pakhusene Living

Vi er en større Ejerforening i Aarhus Midtby, som for nyligt har skiftet til Dalbøges Ejendomsservice, og det er over alt forventning. Søde og rare viceværter, der er opmærksomme på små justeringer og generel optimering af ejendommen. De bedste anbefalinger herfra.

Johanna
Bestyrelsesmedlem i Ejerforeningen Karolinegården

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right