Rengøring i Aarhus

Ligger der altid nullermænd og støv i hjørnerne i jeres opgang? Er I trætte af, at opgangens trappetrin er fyldt med skidt og møg? Kort sagt: Trænger jeres trappe og opgang til en grundig rengøring i Aarhus? Så lad Dalbøges Ejendomsservice stå for rengøringen af trappen i jeres opgang i Aarhus.

Vores 3 løfter

Vi støversuger altid først
Vi støvsuger altid dørmåtten
Micro fibre faldmopper
Vi bruger altid rene fladmopper
Få et uforpligtende tilbud!

Trapperengøring

Dalbøges Ejendomsservice har specialiseret sig i trapperengøring i Aarhus og omegn, og vi vil med glæde stå for rengøringen af jeres trappeopgang også. Rengøringen i Aarhus er kendetegnet ved en stabil og grundig trappevask, som vi tilpasser jeres ønsker og behov.

I er altid velkommen til at kontakte os enten via telefon eller på mail, så vi kan lave et tilbud, som passer til netop rengøringen af trappen i jeres ejendom. Vi lover at svare hurtigt og komme med et skarpt tilbud på rengøringen af trappe og opgang.

Udover rengøring af trappeopgange, så tilbyder vi også ejendomsservice i århus, som du kan læse meget mere om på linket.
blank
Få gjort jeres trappeopgange ordentligt rent – så den holder sig pæn og præsentabel længere!

Det siger kunderne:

Vores ejerforeningen har med begejstring brugt Dalbøge Ejendomsservice ApS til rengøring af både for- og bagtrappe samt kælder i vores bygning. Vi har sammen fundet den kombination af rengøring som passer bedst til os. Det er super, at vi løbende har kunne tilpasse vores rengøring efter behovet og nemt kan få kontakt til firmaet når disse behov ændres. Det er i et imødekommende personale som gør et godt stykke arbejde.

Louise
Kaserneboulevarden 17

Efter vi har lavet en aftale med Dalbøge Ejendomsservice ApS er vores trappeopgang altid pæn og ren. De gør et rigtigt godt stykke arbejde og overholder deres aftaler. Derudover er de altid til at snakke med og yder god service

Kasper
Ejerforening, Frederiksbjerg

Før vi fik kontakt til Dalbøge Ejendomsservice, stod vi selv for trappevasken i vores opgang, og det var altid beskidt. Efter Dalbøge Ejendomsservice har taget opgaven er der altid rent og pænt i opgangen. De tager opgaven alvorligt og udfører arbejdet meget grundigt.

Nanna
Marselis Boulevard 132
blank
Vi støvsuger altid dine trapper i forbindelse med trappevasken – fordi det bliver pænere!

Grundig rengøring i Aarhus

I en storby som Aarhus bliver opgangen i ejendommen besøgt af rigtig mange mennesker hver dag året rundt. Alle disse mennesker slæber skidt og støv med sig ind i opgangen, og derfor er det vigtigt med en ordentlig og stabil rengøring i Aarhus.

Vi lægger vægt på, at rengøringen af Aarhus’ trapper skal være grundig og ordentlig hver gang, vi har været på besøg. Det sikre vi blandt andet ved altid at støvsuge opgangen fremfor at feje den med en kost. Vi rengør og støvsuger altså både opgangen og trappetrinene så alt skidt bliver fjernet – også det helt inde i hjørnerne. Det sikre den grundigste rengøring af både trappen og opgangen, så I får den bedste rengøring i Aarhus.

Hvis I har specifikke ønsker til rengøringen af netop jeres trappe i Aarhus, så laver vi en personlig løsning til jer og jeres trappevask. Dalbøges Ejendomsservice har ingen standart pakker for rengøringen af trapper i Aarhus, da vi ved, at der er forskellige behov for rengøringen af trapper og opgange i hele Aarhus og omegn. Derfor vil der altid være et tilbud, som passer perfekt til netop jeres rengøring og trappevask. Kontakt os i dag og få et tilbud til jeres rengøring.

Aarhus bedste rengøring og trappevask

Ved at overlade rengøring af ejendommens trapper til Dalbøges Ejendomsservice slipper I for selv at skulle ned på knæ og skure og skrubbe. Samtidig får I mere tid til hverdagens andre gøremål, når vi står for rengøringen af opgangen og trappevasken. Derfor er det meget vigtig for os, at I kan regne med, at vi altid møder op som aftalt og klarer rengøringen af trappen og opgangen i jeres ejendom i Aarhus og omegn.

Vi sikrer jer en pæn opgang, hvor rengøringen og trappevasken er helt i top. For eksempel støvsuger vi altid jeres dørmåtter, da erfaring har vist os, at skidt og støv ofte samler sig sammen i disse. Der findes mange forskellige ejendomme i Aarhus, og derfor findes der naturligvis også forskellige trapper, som skal rengøres på forskellige måder. Vi tager selvfølgelig højde for om jeres trappe er lavet af træ, linoleum, flisebelagt eller noget helt fjerde, og vi bruger kun de bedste rengøringsmidler hertil.

Så hvis rengøringen af jeres trapper og opgange i Aarhus trænger til at blive klaret grundigt og ordenligt hver gang, så er Dalbøge Ejendomsservice de helt rigtige til opgaven.
blank
Få gjort jeres trappeopgange ordentligt rent – så den holder sig pæn og præsentabel længere!

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right