Trapperengøring i Århus

Står du med en trappeopgang, der ikke bliver rengjort tilstrækkeligt, og suger den støv og snavs til sig? Eller trænger den bare til et rutinetjek en gang om ugen eller måneden? Så har vi heldigvis den helt rigtige løsning for dig. Vi tilbyder nemlig en solid trapperengøring i din ejendom i Aarhus C og omegn. Så skal du hverken tænke på at få støv i næsen eller trække fodspor efter dig længere, og du skal endda ikke røre en finger selv, for vi tager med glæde din trapperengøring for dig. Vi sørger for, at du får rene trapper, og lige meget om du vil have det gjort en gang om ugen eller om måneden, så står vi klar til at hjælpe. Hos os er det nemlig dine behov, der er i fokus.

Vores 3 løfter

Vi støversuger altid først
Vi støvsuger altid dørmåtten
Micro fibre faldmopper
Vi bruger altid rene fladmopper
Få et uforpligtende tilbud!

Få den reneste trappeopgang ved hver vask

Vi mestrer disciplinerne når det kommer til diverse opgaver for en vicevært, og når vi taler om trappevask så er det noget vi gør en dyd ud af. Derfor har vi udstyret i top og vi har blandt andet allieret os med en yderst effektiv støvsuger, så du er garanteret det bedste resultat ved din trapperengøring. Vi kan på denne måde komme helt ind i de små kroge, hvor der gemmer sig langt mere skidt og snavs end du troede, og samtidig sørger vi for at støvsuge alle jeres måtter, da de gemmer på størstedelen af opgangens skidt. Vi efterlader dermed jeres opgang pæn og ren efter en trapperengøring.
blank
Rengøring af trappeopgang i Århus

Det siger kunderne:

Vores ejerforeningen har med begejstring brugt Dalbøge Ejendomsservice ApS til rengøring af både for- og bagtrappe samt kælder i vores bygning. Vi har sammen fundet den kombination af rengøring som passer bedst til os. Det er super, at vi løbende har kunne tilpasse vores rengøring efter behovet og nemt kan få kontakt til firmaet når disse behov ændres. Det er i et imødekommende personale som gør et godt stykke arbejde.

Louise
Kaserneboulevarden 17

Efter vi har lavet en aftale med Dalbøge Ejendomsservice ApS er vores trappeopgang altid pæn og ren. De gør et rigtigt godt stykke arbejde og overholder deres aftaler. Derudover er de altid til at snakke med og yder god service

Kasper
Ejerforening, Frederiksbjerg

Før vi fik kontakt til Dalbøge Ejendomsservice, stod vi selv for trappevasken i vores opgang, og det var altid beskidt. Efter Dalbøge Ejendomsservice har taget opgaven er der altid rent og pænt i opgangen. De tager opgaven alvorligt og udfører arbejdet meget grundigt.

Nanna
Marselis Boulevard 132
blank
Vi støvsuger altid dine trapper i forbindelse med trappevasken - fordi det bliver pænere!

Trapperengøring der er det hele værd

Hvis du vil opnå de absolut bedste og mest holdbare resultater ved din trapperengøring, så synes vi helt sikkert, at du skal lade os klare tjansen. Vi bruger nogle helt bestemte fladmopper, der er designet til at komme helt ud i de små kroge, og vi anvender udelukkende professionelle rengøringsmidler, der passer til lige netop dit gulv. Og så sørger vi selvfølgelig for en pris, som alle kan være med på. Hos os handler det om tillid og ansvarlighed, og vi garanterer, at du får en knivskarp pris hos os, hvad end dine ønsker er, så du hver dag kan nyde synet af en præsentabel opgang.

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right