Trappevask i Åbyhøj 8230

Mangler I nogle, som er grundige og pålidelige til at stå for jeres trappevask i Åbyhøj? Bare rolig der er hjælp at hente hos Dalbøge Ejendomsservice.

Vi står klar med støvsuger og spand for at sikre, at jeres trappe og opgang bliver blandt de reneste i hele Aarhus området.

Vi tilbyder en grundig trappevask i alle dele af Åbyhøj og omegn til fornuftige priser, som er skræddersyet efter jeres behov. I er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at holde jeres trappe pæn og ren hele året rundt.

Vores 3 løfter

Vi støversuger altid først
Vi støvsuger altid dørmåtten
Micro fibre faldmopper
Vi bruger altid rene fladmopper
Få et uforpligtende tilbud!

Grundig og stabil trappevask i Åbyhøj

Hos os er der ikke fejet noget ind under gulvtæppet – og heller ikke ind under dørmåtten for den sags skyld. Vi sørger for, at trappen bliver støvsuget i alle hjørner og kanter. Det gør vi for at sikre, at der ikke gemmer sig skidt i nogle af hjørnerne eller andre steder på trappen. Selvfølgelig støvsuger vi også jeres dørmåtter, da den ofte er en rigtig støv- og skidtsamler.

Efter støvsugningen forsætter rengøringen af trappen med en gulv- og trappevask. Vi følger med tiden og bruger micro fiber plus fladmopper, så snavset forsvinder helt fra trappen. På den måde er du sikret en ren og pæn trappeopgang efter hver trappevask.

Har jeres andelsboligforening nogle specifikke krav til, hvordan jeres trappevask i 8230 Åbyhøj skal udføres, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har ikke nogen standart pakker for trappevask i Åbyhøj, men tilpasser vores rengøring af trappen og opgangen efter netop jeres behov. Nogle steder i Åbyhøj kan det måske have interesse, at der fjernes støv fra postkasserne, mens der andre steder er behov for pudsning af indvendige vinduer eller lignende.

Ligegyldigt hvad din opgang har brug for, så er vi løsningsorienteret og klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os altid at svare hurtigt, så tøv ikke med at kontakte os.
blank
Vi tilbyder trappevask i hele Åbyhøj og omegn – Få et uforpligtende tilbud og en prøvevask!

Det siger kunderne:

Vores ejerforeningen har med begejstring brugt Dalbøge Ejendomsservice ApS til rengøring af både for- og bagtrappe samt kælder i vores bygning. Vi har sammen fundet den kombination af rengøring som passer bedst til os. Det er super, at vi løbende har kunne tilpasse vores rengøring efter behovet og nemt kan få kontakt til firmaet når disse behov ændres. Det er i et imødekommende personale som gør et godt stykke arbejde.

Louise
Kaserneboulevarden 17

Efter vi har lavet en aftale med Dalbøge Ejendomsservice ApS er vores trappeopgang altid pæn og ren. De gør et rigtigt godt stykke arbejde og overholder deres aftaler. Derudover er de altid til at snakke med og yder god service

Kasper
Ejerforening, Frederiksbjerg

Før vi fik kontakt til Dalbøge Ejendomsservice, stod vi selv for trappevasken i vores opgang, og det var altid beskidt. Efter Dalbøge Ejendomsservice har taget opgaven er der altid rent og pænt i opgangen. De tager opgaven alvorligt og udfører arbejdet meget grundigt.

Nanna
Marselis Boulevard 132
blank
Vi støvsuger altid dine trapper i forbindelse med trappevasken - fordi det bliver pænere!

Vi rengør trapper i hele Åbyhøj og omegn

Hvad enten I er bosat i en lejlighed i Gellerup, Frederiksberg, Åbyhøj, ved Trøjborg, i Ceres byen eller et helt fjerde sted i Aarhus eller omegn, så kan I regne med os. Vi letter presset for jeres ejendom og giver jer mere tid til andre ting i hverdagen, når Dalbøge Ejendomsservice klarer trappevasken i jeres opgang for jer.

Byen er Danmarks anden største by og har massere af lejligheder og andelsboligforeninger. Nogle lejligheder har stået her i mange år, mens andre kun lige er blevet bygget færdig for ganske nyligt. Derfor er der ikke to lejligheder, som er ens, og det samme gælder naturligvis også for deres trapper. Vi tager selvfølgelig højde for, at der findes forskellige typer trapper, når vi vasker og rengør jeres trappe og opgang i Åbyhøj og omegn.

I Dalbøge Ejendomsservice bruger vi derfor altid det professionelle rengøringsmiddel, som er bedst egnet til jeres type trappe, og det materiale som trappen er lavet af. Så hvad enten trappen af lavet af linoleum, fliser eller noget helt tredje, kan I trykt stole på, at I får en af Åbyhøj’ eller endda Aarhus’ reneste opgange med vores trappevask.

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right