Trappevask Åbyhøj 8230

Mangler I nogle, som er grundige og pålidelige til at stå for jeres trappevask i Åbyhøj? Bare rolig der er hjælp at hente hos Dalbøge Ejendomsservice.

Vi står klar med støvsuger og spand for at sikre, at jeres trappe og opgang bliver blandt de reneste i hele Aarhus området.

Vi tilbyder en grundig trappevask i alle dele af Åbyhøj og omegn til fornuftige priser, som er skræddersyet efter jeres behov. I er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at holde jeres trappe pæn og ren hele året rundt.

Trappevask Åbyhøj

Vi tilbyder trappevask i hele Åbyhøj og omegn – Få et uforpligtende tilbud og en prøvevask!

Grundig og stabil trappevask i Åbyhøj

Hos os er der ikke fejet noget ind under gulvtæppet – og heller ikke ind under dørmåtten for den sags skyld. Vi sørger for, at trappen bliver støvsuget i alle hjørner og kanter. Det gør vi for at sikre, at der ikke gemmer sig skidt i nogle af hjørnerne eller andre steder på trappen. Selvfølgelig støvsuger vi også jeres dørmåtter, da den ofte er en rigtig støv- og skidtsamler.

Efter støvsugningen forsætter rengøringen af trappen med en gulv- og trappevask. Vi følger med tiden og bruger micro fiber plus fladmopper, så snavset forsvinder helt fra trappen. På den måde er du sikret en ren og pæn trappeopgang efter hver trappevask.

Har jeres andelsboligforening nogle specifikke krav til, hvordan jeres trappevask i 8230 Åbyhøj skal udføres, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har ikke nogen standart pakker for trappevask i Åbyhøj, men tilpasser vores rengøring af trappen og opgangen efter netop jeres behov. Nogle steder i Åbyhøj kan det måske have interesse, at der fjernes støv fra postkasserne, mens der andre steder er behov for pudsning af indvendige vinduer eller lignende.

Ligegyldigt hvad din opgang har brug for, så er vi løsningsorienteret og klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os altid at svare hurtigt, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi rengør trapper i hele Åbyhøj og omegn

Hvad enten I er bosat i en lejlighed i Gellerup, Frederiksberg, Åbyhøj, ved Trøjborg, i Ceres byen eller et helt fjerde sted i Aarhus eller omegn, så kan I regne med os. Vi letter presset for jeres ejendom og giver jer mere tid til andre ting i hverdagen, når Dalbøge Ejendomsservice klarer trappevasken i jeres opgang for jer.

Byen er Danmarks anden største by og har massere af lejligheder og andelsboligforeninger. Nogle lejligheder har stået her i mange år, mens andre kun lige er blevet bygget færdig for ganske nyligt. Derfor er der ikke to lejligheder, som er ens, og det samme gælder naturligvis også for deres trapper. Vi tager selvfølgelig højde for, at der findes forskellige typer trapper, når vi vasker og rengør jeres trappe og opgang i Åbyhøj og omegn.

I Dalbøge Ejendomsservice bruger vi derfor altid det professionelle rengøringsmiddel, som er bedst egnet til jeres type trappe, og det materiale som trappen er lavet af. Så hvad enten trappen af lavet af linoleum, fliser eller noget helt tredje, kan I trykt stole på, at I får en af Åbyhøj’ eller endda Aarhus’ reneste opgange med vores trappevask.

Få et uforpligtende tilbud