Trappevask i Andelsboligforeninger

Er I trætte af få ondt i knæene, når I skal skure og skrubbe trappetrin fra stuen og op til øverste sal? Er der problemer med, hvem der vasker trappen i jeres andelsboligforening, og hvornår det i så fald skal gøres? Så overlad trappevasken i jeres andelsboligforening til Dalbøge Ejendomsservice og få en rengjort trappe og opgang uden selv at skulle slide og slæbe for det.

Når vi står for at vaske trappen i jeres andelsboligforening, så er det slut med beskidte trin og nullermænd i hjørnerne af opgangen. For med os er I sikret en ren og pæn trappe efter hver rengøring. Vi rykker ud, så ofte som I har brug for, og sørger for trappevasken hos andelsboligforeninger i hele Aarhus og omegn. Tøv ikke med at kontakte os, så laver vi et skræddersyet tilbud til trappevasken i lige netop jeres andelsboligforening hurtigst muligt.

Vores 3 løfter

Vi støversuger altid først
Vi støvsuger altid dørmåtten
Micro fibre faldmopper
Vi bruger altid rene fladmopper
Få et uforpligtende tilbud!

Trappevask til en skarp pris for andelsboligforeninger

Der findes ikke to ejendomme eller andelsboligforeninger i Aarhus som er ens, og det respektere vi fuldt ud. Derfor ved vi også, at I sikkert har specifikke ønsker og behov til lige netop trappevasken og rengøringen hos jeres andelsboligforening. Af samme grund har vi ingen standartpakker med standart indhold, som måske slet ikke er relevante for akkurat jeres andelsboligforening. I stedet for tilpasser vi altid vores tilbud og derved også prisen på vores trappevask efter jeres behov og ønsker, så I får den bedste løsning til rengøringen af trappen i jeres andelsboligforening.

Hvis I har flere ejendomme i andelsboligforeningen, som ligger tæt eller i nærheden af hinanden, så kan vi give jer et godt tilbud og en endnu bedre pris på trappevasken til andelsboligforeningen. Vores kvalitet er i top, så I får en rigtig grundig og pæn trappevask til en god pris.
blank
Vi tilbyder trappevask i hele Åbyhøj og omegn – Få et uforpligtende tilbud og en prøvevask!

Det siger kunderne:

Vores ejerforeningen har med begejstring brugt Dalbøge Ejendomsservice ApS til rengøring af både for- og bagtrappe samt kælder i vores bygning. Vi har sammen fundet den kombination af rengøring som passer bedst til os. Det er super, at vi løbende har kunne tilpasse vores rengøring efter behovet og nemt kan få kontakt til firmaet når disse behov ændres. Det er i et imødekommende personale som gør et godt stykke arbejde.

Louise
Kaserneboulevarden 17

Efter vi har lavet en aftale med Dalbøge Ejendomsservice ApS er vores trappeopgang altid pæn og ren. De gør et rigtigt godt stykke arbejde og overholder deres aftaler. Derudover er de altid til at snakke med og yder god service

Kasper
Ejerforening, Frederiksbjerg

Før vi fik kontakt til Dalbøge Ejendomsservice, stod vi selv for trappevasken i vores opgang, og det var altid beskidt. Efter Dalbøge Ejendomsservice har taget opgaven er der altid rent og pænt i opgangen. De tager opgaven alvorligt og udfører arbejdet meget grundigt.

Nanna
Marselis Boulevard 132
blank
Vi støvsuger altid dine trapper i forbindelse med trappevasken – fordi det bliver pænere!

Grundig og stabil trappevask til andelsboligforening i hele Aarhus

Ud over at vi lover jer et flot resultat og en ren trappe hver gang, så slipper I også for selv at holde styr på, hvis tur det er til at rengøre trappen. Når I overlader andelsboligforeningens trappevask til os får I dermed mere tid i hverdagen til andre væsentlige gøremål. Derfor er det meget vigtigt for os, at I får en stabil og grundig trappevask, som I kan stole på og regne med hver gang – og det kan i med trappevasken fra Dalbøge Ejendomsservice.

Grundighed og rengøring hænger uløseligt sammen. For at sikre denne grundige trapperengøring bruger vi altid en støvsuger til at rengøre trappen. Det garanterer, at vi kan fjerne alt skidtet og støvet på trappen – også det inde i de små kroge og hjørner. Dørmåtten er desuden også en snavset affære, så den får selvfølgelig altid en tur med støvsugeren ligeså.

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right