Trappevask i andelsboligforeninger

Er I trætte af få ondt i knæene, når I skal skure og skrubbe trappetrin fra stuen og op til øverste sal? Er der problemer med, hvem der vasker trappen i jeres andelsboligforening, og hvornår det i så fald skal gøres? Så overlad trappevasken i jeres andelsboligforening til Dalbøge Ejendomsservice og få en rengjort trappe og opgang uden selv at skulle slide og slæbe for det.

Trappevask i Aarhus

Når vi står for at vaske trappen i jeres andelsboligforening, så er det slut med beskidte trin og nullermænd i hjørnerne af opgangen. For med os er I sikret en ren og pæn trappe efter hver rengøring. Vi rykker ud, så ofte som I har brug for, og sørger for trappevasken hos andelsboligforeninger i hele Aarhus og omegn. Tøv ikke med at kontakte os, så laver vi et skræddersyet tilbud til trappevasken i lige netop jeres andelsboligforening hurtigst muligt.

Trappevask til Andelsboligforeninger

Skal vi stå for trappevasken i jeres andelsboligforening? Så er i altid sikret rene og præsentable opgange!

Trappevask til en skarp pris for andelsboligforeninger

Der findes ikke to ejendomme eller andelsboligforeninger i Aarhus som er ens, og det respektere vi fuldt ud. Derfor ved vi også, at I sikkert har specifikke ønsker og behov til lige netop trappevasken og rengøringen hos jeres andelsboligforening. Af samme grund har vi ingen standartpakker med standart indhold, som måske slet ikke er relevante for akkurat jeres andelsboligforening. I stedet for tilpasser vi altid vores tilbud og derved også prisen på vores trappevask efter jeres behov og ønsker, så I får den bedste løsning til rengøringen af trappen i jeres andelsboligforening.

Hvis I har flere ejendomme i andelsboligforeningen, som ligger tæt eller i nærheden af hinanden, så kan vi give jer et godt tilbud og en endnu bedre pris på trappevasken til andelsboligforeningen. Vores kvalitet er i top, så I får en rigtig grundig og pæn trappevask til en god pris.

Grundig og stabil trappevask til andelsboligforeninger i hele Aarhus

Ud over at vi lover jer et flot resultat og en ren trappe hver gang, så slipper I også for selv at holde styr på, hvis tur det er til at rengøre trappen. Når I overlader andelsboligforeningens trappevask til os får I dermed mere tid i hverdagen til andre væsentlige gøremål. Derfor er det meget vigtigt for os, at I får en stabil og grundig trappevask, som I kan stole på og regne med hver gang – og det kan i med trappevasken fra Dalbøge Ejendomsservice.

Grundighed og rengøring hænger uløseligt sammen. For at sikre denne grundige trapperengøring bruger vi altid en støvsuger til at rengøre trappen. Det garanterer, at vi kan fjerne alt skidtet og støvet på trappen – også det inde i de små kroge og hjørner. Dørmåtten er desuden også en snavset affære, så den får selvfølgelig altid en tur med støvsugeren ligeså.

Få et uforpligtende tilbud på trappevask til jeres andelsboligforening i dag

Vi tager naturligvis altid højde for om trappen i jeres andelsboligforening er lavet af sten, træ, linoleum eller et andet materiale og bruger naturligvis, kun det rengøringsprodukt, som er bedst egnet til rengøringen af netop jeres trappe i andelsboligforeningen.

Dalbøge Ejendomsservice ordner trappevasken for andelsboligforeninger i alle dele af Aarhus. Både i 8000 Aarhus C, men også i de nærliggende områder såsom Aarhus N og Åbyhøj. Er trappevasken i jeres andelsboligforening den næste, som vi skal stå for?

Få et uforpligtende tilbud i dag