Valg af sæbe ved trappevask

Når trapper skal vaskes, så er det vigtigt at tage hensyn til det materiale, som trappen er dækket af. Det kan være linoleum, beton eller noget helt tredje, men uanset hvad, så kræver hver overflade skånsom behandling, så den holder bedst muligt. Allierer du dig med os, så kan du være sikker på, at vi vælger den helt rigtige sæbe til din trappes overflade, så du trygt kan overlade trappevasken i vores hænder. For med en bred viden inden for området vil vi gå professionelt til værks, og du kan altid regne med grundigt udført arbejde.

Vores 3 løfter

Vi støversuger altid først
Vi støvsuger altid dørmåtten
Micro fibre faldmopper
Vi bruger altid rene fladmopper
Få et uforpligtende tilbud!

Vask trapperne i den rigtige sæbe

Vi anvender en sæbe, der er egnet specielt til trappevask, så du kan være sikker på, at dine trapper får den bedste behandling. Sæben er tilsat en smule mere duft, der sørger for at opgangen vil dufte ren og frisk i længere tid, så du den vil fremtræde præsentabel i meget længere tid, end hvis du selv havde klaret rengøringen. Samtidig er sæben særligt skånsom overfor både linoleum og beton, som er overfladen på langt de fleste trapper. For os er det nemlig vigtigt, at du er tilfreds, og at du får den bedste service med de bedste materialer.
blank
Valg af den rigtige sæbe er afgørende for resultatet!

Det siger kunderne:

Vores ejerforeningen har med begejstring brugt Dalbøge Ejendomsservice ApS til rengøring af både for- og bagtrappe samt kælder i vores bygning. Vi har sammen fundet den kombination af rengøring som passer bedst til os. Det er super, at vi løbende har kunne tilpasse vores rengøring efter behovet og nemt kan få kontakt til firmaet når disse behov ændres. Det er i et imødekommende personale som gør et godt stykke arbejde.

Louise
Kaserneboulevarden 17

Efter vi har lavet en aftale med Dalbøge Ejendomsservice ApS er vores trappeopgang altid pæn og ren. De gør et rigtigt godt stykke arbejde og overholder deres aftaler. Derudover er de altid til at snakke med og yder god service

Kasper
Ejerforening, Frederiksbjerg

Før vi fik kontakt til Dalbøge Ejendomsservice, stod vi selv for trappevasken i vores opgang, og det var altid beskidt. Efter Dalbøge Ejendomsservice har taget opgaven er der altid rent og pænt i opgangen. De tager opgaven alvorligt og udfører arbejdet meget grundigt.

Nanna
Marselis Boulevard 132

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt

Hos os er troværdighed og ansvarlighed nøgleord. Derfor kan vores kunder altid stole på, at vi løser vores opgaver effektivt og grundigt. Vi bestræber os desuden altid på at yde en høj service, så vores kunders behov bliver løst bedst og hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!
Få et uforpligtende tilbud!
blankblank

Kontakt

Dalbøges Ejendomsservice ApS
Silkeborgvej, 8000 Aarhus
CVR: 38252151

Direkte (salg, kunder, mm): +45 9290 9394
Hovednummer (til lejer): +45 3412 8600
Email: Andreas@dalboege.com

arrow-right